Werken bij JPS Collections

Wil je werken bij een snel groeiende start-up met grote toekomst plannen? Laat het ons weten door een mail te sturen met cv + motivatie naar: info@jpscollections.com. De juiste skillset is belangrijk, maar een leuk karakter, goede houding en sterke mindset is waar wij naar zoeken! 

Beschikbare vacatures:

Stage content creator 

 

Staat er niks voor je tussen? 

We staan altijd open om kennis te maken! Stuur je cv + motivatie met hoe je ons team kan versterken naar: info@jpscollections.com.

JPS collections

JPS Collections is opgezet door Justus Sark en Ingo Planteijdt. Wij geloven dat een gezonde levensstijl enorm bijdraagt aan een gelukkig leven. Om gezond te leven is sport onmisbaar. Veel sporten kan echter ook belastend zijn voor je lichaam. Daarom is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. JPS Collections combineert deze twee concepten door de merken JPS Sports en JPS Care. Haal het beste uit jezelf en zorg voor een gezonde staat zowel lichamelijk als geestelijk.

JPS Sports

Het merk JPS Sports is ontstaan uit een passie en liefde voor sporten vanuit de eigenaren Ingo Planteijdt en Justus Sark. Er zijn genoeg gevestigde sportmerken op de markt, maar volgens ons ontbreekt er een merk die de beste kwaliteit kan leveren tegen een relatief goedkope prijs. Sporten met goed materiaal is van groot belang en bespaard kosten op de lange termijn voor de consument. Daarnaast vinden wij het leuk om klanten advies te geven en te helpen om hun doelen te behalen. Daarom streven wij ernaar om een persoonlijke band te krijgen met de klanten die daar behoefte aan hebben.

JPS Care

De gezondheid van het menselijk lichaam staat bij ons hoog in het vaandel. Met een passie voor ondernemen zijn we gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen hun lichaam te verzorgen. Met de focus op hoge kwaliteit producten met een luxe uitstraling zijn we JPS Care begonnen, om zo op onze manier mensen te kunnen helpen hun lichaam gezond te houden.Een goed en gezond lichaam draagt  bij aan een goed en gelukkig leven.