Retourneren

Hoe retourneer ik?

Welke artikelen zijn te retourneren?

Je kan jouw bestellingen binnen 30 dagen van af de dag dat je besteld hebt retourneren. 

  • De artikelen moeten in originele staat zijn.
  • Kleren moeten ongedragen en ongewassen zijn.
  • Het moet in de originele verpakking zitten. 

Gratis gifts of promotie items zijn niet te retouren!

Zijn er kosten aan verbonden?

  • De verzendkosten voor het retour sturen wordt vergoed (NL).
  • De originele verzendkosten worden niet terug betaald.

Hoe snel krijg ik mijn refund?

  • Zodra jouw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we jou een e-mail om je te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van jouw terugbetaling
  • Als je bent goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een tegoed toegepast op de oorspronkelijke betaalmethode, binnen 10 werkdagen.

JPS collections

JPS Collections is opgezet door Justus Sark en Ingo Planteijdt. Wij geloven dat een gezonde levensstijl enorm bijdraagt aan een gelukkig leven. Om gezond te leven is sport onmisbaar. Veel sporten kan echter ook belastend zijn voor je lichaam. Daarom is het belangrijk om goed voor je lichaam te zorgen. JPS Collections combineert deze twee concepten door de merken JPS Sports en JPS Care. Haal het beste uit jezelf en zorg voor een gezonde staat zowel lichamelijk als geestelijk.

JPS Sports

Het merk JPS Sports is ontstaan uit een passie en liefde voor sporten vanuit de eigenaren Ingo Planteijdt en Justus Sark. Er zijn genoeg gevestigde sportmerken op de markt, maar volgens ons ontbreekt er een merk die de beste kwaliteit kan leveren tegen een relatief goedkope prijs. Sporten met goed materiaal is van groot belang en bespaard kosten op de lange termijn voor de consument. Daarnaast vinden wij het leuk om klanten advies te geven en te helpen om hun doelen te behalen. Daarom streven wij ernaar om een persoonlijke band te krijgen met de klanten die daar behoefte aan hebben.

JPS Care

De gezondheid van het menselijk lichaam staat bij ons hoog in het vaandel. Met een passie voor ondernemen zijn we gaan kijken hoe we mensen kunnen helpen hun lichaam te verzorgen. Met de focus op hoge kwaliteit producten met een luxe uitstraling zijn we JPS Care begonnen, om zo op onze manier mensen te kunnen helpen hun lichaam gezond te houden.Een goed en gezond lichaam draagt  bij aan een goed en gelukkig leven.